Mit várhat el joggal egy minőségi futószalagtól?

 Mit várhat el joggal egy minőségi futószalagtól?

A megbízható futószalag még nem minden. Egy jól működő üzemhez még számtalan egyéb műszaki és emberi feltétel szükséges. Néhány alapvető tulajdonságot azonban mindenképpen a szállítószalagnak kell biztosítania. Ezért a beszerzése, karbantartása kapcsán ne elégedjen meg olyan céggel, amely nem garantálja ezeket!

Förderband-GT szempontok a futószalag hatékonyságához

1. A maximumot akarja kihozni a cégéből, amihez a futószalag folyamatos működése kell? Ez lehetővé teszi, hogy Ön a fő bevételtermelő tevékenységére tudjon összpontosítani. Ne a javítgatásra, hibaelhárításra, esetleg a raktár takarítgatására menjen el a drága idő, mert áll a szállítószalag!

2. A tervezetlen leállásokat (magyarán a váratlan üzemzavart, a hibákat) úgy lehet megszüntetni, ha tervezett leállásokat: rendszeres karbantartást iktatunk be a gyakorlatunkba. Nincs más lehetőség, mert az örökmozgót még nem találták fel a fizikusok. 

De ha ezt az árat, a tervezett karbantartás költségeit időben és pénzben hajlandó megfizetni a szállítószalagja működéséért, az sokkal előnyösebb, mintha utólag kellene pótolni a kettős ráfordítást. 

Kezdje eleve azzal a megoldással, ami tartalmazza a karbantartást is. Miért? Hogy ne a termelés igazodjon a karbantartáshoz, hanem a karbantartás a termeléshez! Ha így jár el, akkor 1 perc értékes munkaidőt se fog veszíteni.

3. Vajon csak a mesebeli királyoknak járhat az, hogy gondtalanul üldögéljenek egy kicsit a trónjukon? Vagy egy mai cégvezető is megérdemli, hogy néha hátradőlhessen kicsit? Szerintünk: igen! 

Ezért, ha velünk szerződik, akkor mi olyan megoldást tudunk ajánlani, amivel a dolgok maguktól fognak menni a vállalatában. Ha pedig gond adódna, akkor nem kell majd napokig várnia, mert mi a stabil partnereinkkel foglalkozunk először. Csak riadóztat, és mi jövünk, mint a tűzoltók.

Számunkra a futószalag a megtestesült hatékonyság. Mert ha futószalagon megy a munka, akkor azon fog jönni a pénz is a velünk együttműködő cégeknek. 

Vegye fel ezért velünk a kapcsolatot, ha Önnek alapvető elvárása a minőségi és megbízható futószalag!