Hol van a világ leghosszabb szállítószalagja?

Hol van a világ leghosszabb szállítószalagja?
A szállítószalag a marokkói foszfátbányát köti össze az óceán partjával, vagyis a Brou Craa nevű bányavárostól egészen El-Aaiun kikötőjéig tart. 
A bányaipar az egyik legaktívabb szállítószalag-használó a világon, mivel a bányák általában a forgalomtól távoli területeken helyezkednek el, a mozgatandó anyag pedig hatalmas és nehéz. 
A bajnok szállítószalagot nem csak a gyorsasága miatt működtetik, hanem segítségével a sivatag „úttalan útjain” is eljuttathatják a foszfátkőzetet a bányából a kikötőbe. Onnan aztán teherszállító hajókon indul szerteszét más kontinensekre. 
Egy ilyen elhagyatott helyen magányosan dolgozik egy gép, mégis nagy figyelmet vívott ki magának az évek során. Munkája nagyon fontos, hiszen az általa szállított foszfátkőzet az élelmiszeripar egyik jelentős alapanyaga – főleg savanyítóanyagként használják. A műtrágyagyártásban és növényvédő szerek előállításához is alapvető adalék. Világszerte óriási kereslet mutatkozik rá.
A szállítószalag útvonala még a műholdas képeken is jól látható. Szállítókapacitása óránként 2000 tonna. 

Az Ön szállítószalagja mennyire hatékony?

A világ leghosszabb szállítószalagja igazi kuriózum, de az Ön számára nyilvánvalóan mindennél fontosabb - akár a világ legrövidebb szállítószalagja is lehet - hogy a sajátja megbízhatóan működjön, és stabilan ellássa szerepét a termelésben.
Számunkra, akik mindig elérhető partnerek vagyunk, szintén presztízskérdés, hogy csak a lehető legrövidebb ideig álljon le a munka az általunk karbantartott szállítószalagok miatt, és az előre betervezett karbantartások nyomán a hatékonyan működő berendezések segítségével még nagyobb profitra tegyen szert.
 
Micsoda különbség! A segítségünkkel optimalizált rendszerek akár a Szaharában is működhetnének – ha pedig valahol elakadnak, mi azonnal, egy telefonhívásra ott termünk, és átsegítjük a partnerünket bármilyen fennakadáson. 
 
Gördülékenységünket és rugalmasságunkat szakmai kapcsolatunk minden területén tapasztalni fogja. Kérje bizalommal szakértőink tanácsát, ha világrekordra nem is tör, de korszerűsítené szállítószalagját!